Het Trefpunt

 

trefpunt_02

Het Trefpunt is het verenigingsgebouw van onze Hervormde Gemeente.

In Het Trefpunt zijn drie zalen die gebruikt worden door de clubs, verenigingen en kringen. Het reserveren van een ruimte gaat in overleg met de beheerster.

Ook is het mogelijk om één van de ruimten te huren. Tegen onderstaande tarieven is het mogelijk de benedenzaal of bovenverdieping te huren van verenigingsgebouw Het Trefpunt. Het Trefpunt wordt o.a. verhuurt voor familiebijeenkomsten, kraamrecepties, presentaties en dergelijke.

De huurtarieven bedragen voor leden € 52,50 en niet leden € 90,– per dagdeel (circa 4 uur). De ‘eigen’ kerkelijke verenigingen hebben als eerste recht om gebruik te maken van één van de vertrekken. Voor frequent gebruik van Het Trefpunt kunt u een tarief-aanvraag doen bij het College van Kerkrentmeesters. In het Trefpunt mag niet worden gerookt!

Bijzondere diensten
Bij bijzondere kerkdiensten (bijvoorbeeld doopdiensten) is het mogelijk om na de dienst met familieleden en vrienden koffie te drinken in Het Trefpunt. Ter vergoeding van de koffie wordt een bijdrage van € 0,90 per consumptie gevraagd. Voor traktatie bij de koffie dient de gebruikmaker zelf zorg te dragen. U wordt gevraagd om tijdig dit aan te vragen bij beheerder Lia Pleune Tel: 06-25121632 / Email: pleune@zeelandnet.nl.

trefpunt_01